Car cleaning Jim Ridder


BOOT- EN CARAVANCLEANINGAls u terugkomt van uw vakantie, hebt u geen zin meer om uw caravan te poetsen. Vaak wordt deze dan ook ongewassen gestald. De caravan zit vaak helemaal onder de alg, door het stallen onder bomen. Of onder de insecten na de lange terugreis.
Het is natuurlijk duidelijk, dat het veel beter is, om uw caravan eerst te laten poetsen. Zo wordt uw caravan weer in originele staat terug gebracht en is daardoor dan ook beter beschermd tijdens de stalling.

Laat ons uw caravan vakkundig reconditioneren: beter voor de lak, beter voor de caravan en uiteindelijk, door de verhoogde inruilwaarde, ook beter voor uw portemonnaie! schoonmaken caravan
Een boot is een kostbare investering die door de natuurlijke elementen bijzonder veel te lijden heeft. Door er vakkundig onderhoud op te laten plegen, bent u verzekert, dat deze zijn waarde zal behouden. Met name zout, water en alggroei zorgen ervoor, dat uw boot er grauw gaat uitzien en dat de kunststoffen een smoezelig uiterlijk krijgen. Door gebruik te maken van specifieke reinigingsmiddelen zorgen wij ervoor, dat uw boot zijn oorspronkelijke schoonheid terug krijgt.
Het is nu mogelijk, om uw boot er weer als nieuw uit te laten zien. Zowel van binnen als van buiten. Ook vreemde luchtjes kunnen worden weggewerkt. Zelfs kleine krassen en schades kunnen wij onzichtbaar wegwerken.

boot cleaning Uw boot is een prachtig bezit. Of het een zeiljacht is of een motorvlet. Het is dan ook logisch om af en toe stil te staan bij de aanblik van de boot. Bij verkoop of inruil is de uiterlijke conditie van uw boot een factor die de hoogte van de (inruil)prijs bepaalt.Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neemt dan geheel vrijblijvend, contact met ons op.