Car cleaning Jim Ridder


RECONDITIONEREN


Met reconditioneren bedoelen we eigenlijk alles wat met het reinigen en poetsen van uw auto te maken heeft. Komt u met uw auto bij ons binnen, dan kijken we samen, in welke staat uw auto is en welke stappen ondernomen moeten worden, om uw auto zowel van binnen, als ook van buiten, weer piekfijn in orde te krijgen.
Uiteraard krijgt u van ons vooraf een prijsindicatie.


links ná de reiniging
rechts vóór de reiniging

Wat kunnen we zoal doen, om uw auto weer in ´showroomstaat´ te krijgen?Exterieur

Het exterieur wordt gereinigd in 3 stappen: voorreiniging, polijsten en afwerking.

Voorreiniging.
Allereerst wordt de auto grondig gereinigd: de velgen worden gereinigd, vliegjes worden weggehaald en teerpuntjes worden verwijderd. Vervolgens worden de randen van de kofferbak gereinigd, evenals de deurstijlen en de wielbakken. Groene aanslag wordt verwijderd en ook eventuele lakverontreinigingen zoals boomhars, vliegroest of spoorslag. Na het schoonspuiten van de motorruimte wordt de gehele auto nog eens grondig gewassen en afgespoten.
Polijsten.
De volgende stap is het proces van polijsten: de doffe laklaag wordt weer op hoogglans gebracht. Dit gebeurt, door allereerst een grover polijstmiddel te gebruiken (voor het wegwerken van krasjes en het oppoetsen van doffe lak), gevolgd door een fijn polijstmiddel (voor het terugbrengen van diepe hoogglans). Tenslotte nog droog na polijsten voor een optimaal resultaat.
Afwerking.
De laatste stap bestaat uit het verzorgen van de kunststoffen, het aanbrengen van de wax op zowel de ruiten als de lak en het uitwrijven van de lak.

Zijn alle stappen doorlopen, dan vindt de laatste nacontrole plaats en is uw auto van buiten weer in optimale conditie!


vóór

vóór de reiniging

ná de reinigingInterieur

Interieurreiniging bestaat uit stofzuigen, hondenharen verwijderen, reinigen, diepstomen, ozonbehandeling, reiniging en de laatste afwerking. Wat houdt ieder onderdeel in?

Allereerst wordt het gehele interieur grondig gestofzuigd, de matjes worden gediepstoomd, met perslucht worden de laatste restjes vuil uit het interieur geblazen en tenslotte wordt nog eenmaal gestofzuigd.
Hondenharen kunnen zich behoorlijk vasthechten aan de bekleding. Deze arbeidsintensieve klus wordt door ons vakkundig uitgevoerd.
Bij het reinigen van het interieur maken we ook alle kunststoffen schoon, het plafond wordt gereinigd (rookvlekken), en ook de (kunst)leren delen van het interieur worden op een veilige manier gereinigd.
Diepstomen houdt in, dat de nare luchtjes en vieze vlekken uit uw bekleding worden verwijderd. Dit geldt niet alleen voor de stoelen en de achterbank, maar ook voor de vloerbedekking, deurbekleding en de kofferbak. Mocht diepstomen niet het gewenste resultaat hebben, dan krijgt uw interieur een ozon behandeling: de straling van dit apparaat dringt nog verder de bekleding en interieur in.
Vervolgens wordt het interieur verder verzorgd, door het kunststof te behandelen met een lak, om het broos worden tegen te gaan en het uitdrogen te vertragen. Bovendien krijgt het kunststof weer een mooiere look.
Door het gebruik van speciale leercrème wordt de leren bekleding extra gevoed, zodat het soepel blijft, wat weer de levensduur verlengd!
Ook de deurrubbers worden behandeld, zodat zij in de wintermaanden niet kunnen vastvriezen. Natuurlijk worden ook nog de ruiten gereinigd en ontvet.

De voordelen voor u op een rijtje:

Een waardeverhogend resultaat
Investering vooraf bekend
Zelf tijd voor belangrijkere zaken
Kleine schades worden onzichtbaar hersteld
Samenwerken met een betrouwbare zakenrelatie
Prijsafspraken voor grotere aantallen
Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek!!