Car cleaning Jim Ridder


WASBEURTEN


Voor een goede wasbeurt van uw auto kunt u altijd bij Car Cleaning Jim Ridder terecht.
Bij ons, wordt uw auto met de hand gewassen. Het voordeel daarvan is, dat uw lak daardoor vrijwel geen kans krijgt op beschadigingen, en zelfs op de moeilijkste plekjes, zoals onder de spiegels, rond de kentekenplaat of onder de bumper wordt gewassen.

Omdat alles met de hand gebeurt, is er ook meer aandacht voor andere verontreinigingen op uw auto, zoals bv. vliegen op de lak, remstof op de velgen, teerspetters of boomhars. Deze zijn vaak zo hardnekkig, dat ze meer aandacht vragen dan alleen maar een normale wasbeurt.
Deze verontreinigingen hebben een bijtende werking en hechten daardoor aan de laklaag. Met behulp van een speciale techniek wordt deze verontreiniging 100% verwijderd. Een stap die vaak wegens tijdgebrek overgeslagen wordt, maar wel cruciaal is voor een perfect eindresultaat.

Na het opdrogen zal uw auto een veel diepere glans hebben, het vuil zal minder snel aan de lak hechten en de auto wordt geheel waterafstotend.


Tijdens het wassen kunt u gebruik maken van onze kantine om er rustig een kopje koffie te drinken en/of een krantje te lezen.