Car cleaning Jim Ridder


WAXOYL 100 PLUS


Waxoyl 100 PlusŪ
Waxoyl 100 PlusŪ
Waxoyl 100 PlusŪLakbescherming exterieur.

Door middel van het aanbrengen van Waxoyl 100 PlusŪ lakpantser aan de buitenzijde van uw auto, ziet uw auto er blijvend jong uit. Deze Waxoyl Car Care behandeling bestaat uit het aanbrengen van een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar Waxoyl 100 PlusŪ lakpantser.
Door deze lakverzegeling is de lak beter bestand tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals schadelijke uv straling, zure regen, modder, pekel en luchtverontreiniging. Door een grondige behandeling met Waxoyl 100 PlusŪ blijft de laklaag diep glanzen en blijft de kleur behouden. Reinigen met Waxoyl autoshampoo is daarna voldoende voor een blijvend resultaat.
Een Waxoyl Car Care behandeling kunt u zelf niet aanbrengen, maar wordt uitsluitend professioneel uitgevoerd door erkende autopoetsbedrijven zoals Carcleaning Jim Ridder. waxoyl voor interieur waxoyl voor exterieurLakbescherming interieur.

Carcleaning Jim Ridder heeft ook Waxoyl Car Care voor de binnenkant van uw auto. De bekleding van stoelen en banken worden intensief behandeld met Waxoyl U.P.T. bekledingbeschermer. Hierdoor kunnen gedurende een lange periode geen hardnekkige vlekken ontstaan, veroorzaakt door bijvoorbeeld modder, as, snoep, etenswaren en gemorste dranken.
Dankzij het vocht- en vuilafstotende effect is het reinigen van het auto-interieur voortaan heel gemakkelijk. Reinigen met een stofzuiger of mild reinigingsmiddel is daarna voldoende om het interieur fris en jong te houden!


Enkele belangrijke voordelen van Waxoyl
  • Uw bekleding blijft gegarandeerd 2 tot 3 maal langer showroom-fris.
  • Uw bekleding behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
  • U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw interieur
  • Uw bekleding blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil- of verkoop) waarde wordt behouden.
  • Waxoyl 100 PlusŪ is niet schadelijk voor het milieu en bevat geen siliconen.